Hello, I'm Amber, in London Life today, we find out what the traditional British breakfast is made of, and why it is becoming more and more popular, especially in London. Let's listen to three people. Speaker 1: It's a meal that everyone outside of England has heard of, and dreams about, and we don't know what it is, but when we come here, we want to eat it. I got here, and I went to a cafe and there was the bacon, eggs and fried potatoes, and I thought — is this all there is?! Speaker 2: I think it's very important to start a day. If I've got a long day at work, I try and eat egg and bacon in the morning because it's protein it keeps you going all day. Now in London, there're lots more people having business meetings in top restaurants and it's getting very fashionable to have breakfast. Speaker 3: I would say the cafe experience is very important, you know, it's less than 50 % the food, as it is. In a good cafe, they're not going to hurry you out. There are the smells, there are the sounds - you are just listening to the world go by. Здравствуйте, меня зовут Амбер, сегодня в Лондонской жизни мы узнаем, из чего сделан традиционный британский завтрак и почему он становится все более популярным, особенно в Лондоне. Давайте послушаем трех человек. Спикер 1: Это еда, о которой все за пределами Англии слышали и о которой мечтают, и мы не знаем, что это такое, но когда мы приезжаем сюда, мы хотим ее съесть. Я попал сюда, и я пошел в кафе, там было сало, яйца и жареная картошка, и я подумал - это все, что есть ?! Спикер 2: Я думаю, что очень важно начать день. Если у меня долгий рабочий день, я стараюсь есть яйца и бекон по утрам, потому что это белок, который помогает тебе весь день. Сейчас в Лондоне гораздо больше людей проводят деловые встречи в лучших ресторанах, и завтракать очень модно. Спикер 3: Я бы сказал, что опыт работы в кафе очень важен, вы знаете, это менее 50% еды, как есть. В хорошем кафе они не будут торопить вас. Есть запахи, есть звуки - вы просто слушаете, как проходит мир. Смотрите также: | |