21. Avocados
– Anything else?
– Okay… let me see those avocados in the back. Are they ripe?
– Not really. They’re a bit hard. What do you want them for? A guacamole or a salad?
They’re just right for a salad…
Neither. I eat them straight with some salt and black pepper.
My roommate taught me that in college.
Just like that, uh?
– Yep. And with some nice bread. French baguette would just do fine.
– How do you do that? You make an open sandwich or what?
– No, you cut it open with a knife, take out the core, salt and pepper it
and eat it with a tea spoon. Very simple but very delicious.
Hmm… I should try it. You got me curious.
– You won’t regret it. Trust me. You’ll get hooked just like me.
– Oh. Okay. Thank you for your recipe!
– You’re welcome.
21. Авокадо
- Что-нибудь еще?
- Ладно ... дай мне посмотреть эти авокадо сзади. Они созрели?
- На самом деле, нет. Они немного сложны. Для чего вы их хотите? Гуакамоле или салат?
Они как раз для салата ...
Ни. Я ем их прямо с солью и черным перцем.
Мой сосед по комнате научил меня этому в колледже.
Просто так, а?
- Ага. И с хорошим хлебом. Французский багет просто подойдет.
- Как ты это делаешь? Вы делаете открытый бутерброд или что?
- Нет, ты разрезаешь его ножом, достаешь ядро, солишь и перчешь
и ешь это чайной ложкой. Очень просто, но очень вкусно.
Хм ... я должен попробовать это. Вы меня заинтересовали.
- Вы не пожалеете об этом. Доверьтесь мне. Тебя зацепят так же, как и меня.
- Ой. Ладно. Спасибо за ваш рецепт!
- Пожалуйста.