Scientists have discovered that staying in the cold could help us lose weight. Researchers at the University of California found that exposure to the cold increases levels of a protein that helps form brown fat - the type of fat that generates heat and keeps us warm. Brown fat burns energy, which helps us lose weight. White fat stores excess energy, which results in weight gain. The researchers said that because air conditioning and heating give us constant, comfortable temperatures, our body's need for brown fat has decreased. They found that: "Outdoor workers in northern Finland who are exposed to cold temperature have a significant amount of brown fat when compared to same-aged indoor workers."
The research was conducted on two different control groups of mice. One group was injected with the protein that helps create brown fat. This group subsequently gained 30 per cent less weight after both groups were fed high-fat diets. The researchers say this could be good news in the fight against obesity. People who are obese have lower levels of brown fat than thinner people. Head researcher Hei Sook Sul said: "This protein could become an important target for research into the treatment and prevention of obesity and obesity-related diseases." She added: "If you can somehow increase levels of this protein…you could possibly lose more weight even if eating the same amount of food."
Ученые обнаружили, что пребывание на холоде может помочь нам похудеть. Исследователи из Университета Калифорнии обнаружили, что воздействие холодных повышает уровень белка, который помогает форма бурый жир - тип жира, который генерирует тепло и держит нас тепло. Коричневый жир сжигает энергию, которая помогает нам похудеть. Белые жировые запасы избыточной энергии, что приводит к увеличению веса. Исследователи отмечают, что из-за кондиционирования воздуха и отопления дать нам постоянные, комфортную температуру, необходимо наше тело для бурого жира снизился. Они обнаружили, что: & Quot; Открытый работники на севере Финляндии, которые подвергаются холодной температуре имеют значительное количество бурого жира по сравнению с тем же возраста внутренних рабочих и Quot;.
Исследование было проведено на двух разных контрольных групп мышей. Одна группа вводили с белком, который помогает создать бурый жир. Эта группа впоследствии получила 30 процентов меньше вес после того как обе группы кормили с высоким содержанием жиров диеты. Исследователи говорят, что это может быть хорошей новостью в борьбе против ожирения. Люди, которые страдают ожирением, имеют более низкие уровни, чем бурого жира тонких людей. Глава исследователем Хей Сук Сул сказал:. & Quot; Этот белок может стать важной мишенью для исследований в области лечения и профилактики ожирения и связанных с ожирением заболеваний и Quot; Она добавила: & Quot; Если вы можете каким-то образом повысить уровень этого белка ... вы могли бы потерять больше веса, даже если ест же количество пищи и Quot;.