Даже после переноса оптового продуктового рынка Цукидзи в Токио его имя продолжает жить как символ кулинарной культуры Японии. В этом выпуске передачи "Дороги на Цукидзи" мы расскажем о снежном крабе - "дзувай-гани". Как и следует из названия, этого краба вылавливают в основном зимой. Снежный краб обладает ярким ароматом. Мы посетим поставщиков краба, которые поддерживают высокое качество продукта, а также отправимся во французский ресторан, в котором готовят блюда из краба.
Even after transferring the wholesale food market, Tsukiji in Tokyo his name continues to live as a symbol of culinary culture of Japan. In this issue of the transmission of the "Roads on Tsukidi" we will tell about the snow crab - "Dzuway-Ghani". As follows from the name, this crab is caught mainly in winter. Snow crab has a bright aroma. We will visit crab suppliers that support high quality products, as well as go to a French restaurant, which prepares dishes from the crab.