[Intro] I think it’s time to get these steaks on the grill You hear that? Nothing like steaks on the ol’ barbeque…
[Chorus] Ice-cold beer and a red hot grill This is what I do when I’m ready to chill If it’s a Saturday, Sunday, time to kill It started with the cavemen now we doing it still Ice-cold beer and a red hot grill This is what I do when I’m ready to chill We all outside sipping like the dudes from the King of the Hill Its Herbal T, I'm the king of the grill It’s like…
[Verse 1] Yes, you know how we do it Charcoal stack gets doused with the fluid Throw a match on it, see the ball of flame The way I ball I could end up in the hall of fame I got the tuna, crust with the sesame seeds I know just what the recipe needs The teriyaki with the garlic and the soy and the ginger for the marinade Harmonizing flavor till it’s singing like a serenade No faking, quick grab the steak and, flip that we making Shrimp wrapped in bacon, sit back and take in The smell of it all, man A 24 ounce that’s a hell of a tall can That’s why I'm iced out, I ain't talking about the jeweler Talking about the cold shit I'm ‘bout to put up in the cooler Got the steak and I'mma sear it Grill gotta be hot enough for you to hear it
[Chorus]
[Verse 2] Carbón en la parrilla, brilla Calienta la tortilla, pan con mantequilla En la silla, a mi lado tengo mi pescado Con muchísimo ajo, está bien marinado Preparado, con la cerveza bien fría Fuera de la casa, voy estar todo el día Asado, como lo hacen en Argentina Que la sangre de la vaca tiene mucha vitamina Aye como huele el humo Fresh camarones para tu consumo Dile dile, pon más chile Herbal T bring on miñón filete, damn It’s so delicioso Fucking with the clique be peligroso Herbal T rock a bass like Jaco Pastorius And when I’m on the grill you know the tacos are glorious
[Chorus]
[Outro] Make sure the grill is nice and hot, at least five to six hundred degrees That’s going to ensure that you get that nice searing on the outside of the steak Which is going to keep all the juices and flavors inside The rib-eye steak is the one with the most marbled steak The marbling is all the fat you see here running through the steak And is what’s gonna give you that buttery taste and flavorfullness [Вступление] Я думаю, пришло время, чтобы получить эти стейки на гриле Вы слышали это? Ничего подобного стейки на Ol 'барбекю ...
[Припев] Ледяное пиво и красный горячий гриль Это то, что я делаю, когда я готов, чтобы охладить Если это суббота, воскресенье, время, чтобы убить Это началось с пещерных людей сейчас мы это делаем еще Ледяное пиво и красный горячий гриль Это то, что я делаю, когда я готов, чтобы охладить Мы все за пределами потягивая как чуваков из Царь горы Его Травяные T, я король гриля Это как ...
[Стих 1] Да, вы знаете, как мы это делаем Древесный уголь стек получает облили жидкостью Бросьте матч на нем, видеть мяч пламени Как я мяч я мог оказаться в зале славы Я получил тунца, кору с семенами кунжута Я знаю, что нужно рецепт Терияки с чесноком и соевым и имбирем для маринада Согласование вкус, пока он поет, как серенада Нет подделка, быстро захватить стейк и, флип, что мы создаем Креветки в беконе, сидеть сложа руки и принимать в Запах от всего этого, человек 24 унций, что это чертовски высокий банке Вот почему я льдом, я не говорю о ювелира Говоря о холодной дерьма я нахожусь насчет поставить в холодильнике Получил стейк и I'mma шептала его Гриль Должен быть достаточно горячей для вас, чтобы услышать его
[Припев]
[Куплет 2] Углеродные En La Паррилья, Brilla Calienta ла тортилья, пан кон mantequilla En La Silla, MI Ладо Тенго миль Pescado Con muchísimo аджо, ЭСТА Bien marinado Preparado, кон ла Cerveza Bien FRIA Fuera-де-ла-Каса, Voy Эстар TODO-эль-día Asado, Комо вот Хасен EN Аргентина Que La Sangre-де-ла-Вака Tiene Муха VitaminA Да Комо huele эль Humo Свежий Camarones пункт ту Consumo Dile DILE, PON más чили Травяные T принести на Minon filete, черт Это так Delicioso Чертов с кликой быть peligroso Травяные T рок бас, как Жако Пасториусом И когда я на гриле вы знаете, тако славный
[Припев]
[Outro] Убедитесь, гриль красиво и жарко, по крайней мере, 5:55 сотен градусов Это происходит для того, чтобы вы получите, что хороший жгучей на внешней стороне стейка Который собирается сохранить все соки и ароматы внутри Рибай стейк один с наиболее мраморной стейк Мраморность все жира вы видите здесь, проходящей через стейк И это то, что собираюсь дать вам, что масляный вкус и flavorfullness | |