Почему не нужно бояться химии в еде? Где кончается химия и начинается маркетинг? Так ли опасна Coca-Cola и почему бесполезно чистить зубы после чеснока? Куда поехать отдыхать летом?
Спикер нашей шестой встречи — Илья Горбунов. Студент Института химии СПбГУ, эксперт интернет-проекта The Question, эксперт интернет-издания The Village, редактор статей интернет-издания Fleming.
Хобби — балет и бальные танцы, плавание, кулинария, интерес к техническим новшествам и, конечно же, популяризация научных знаний (особенно в области химии).
Why should we not be afraid of chemistry in food ? Where does chemistry and begins marketing? Is Coca-Cola is dangerous , and why no use to brush your teeth after Garlic ? Where to go for a vacation in the summer ?
Speaker of our sixth meeting - Ilya Gorbunov . A student of the Institute of St. Petersburg State University of Chemistry , online project expert The Question, expert online edition of The Village, editor of the online publication of articles Fleming.
Hobbies - ballet and ballroom dancing , swimming , cooking , interested in technical innovations and, of course , the popularization of scientific knowledge (especially in the field of chemistry ) .